EN WAT KAN IK VOOR JE DOEN?

Ik ben een pensioenspecialist die het belangrijk vind de juiste connectie te maken met de klant. Op basis van wederzijds vertrouwen en respect zaken doen. Open en eerlijk.

Mijn kracht is dat ik de pensioensituatie op een zeer heldere wijze in beeld breng voor mijn klant, zodat die precies weet waar hij/zij aan toe is. Op welke wijze de klant dan invulling wil gaan geven aan de eventuele hiaten, dat bepaalt de klant volledig zelf. Uiteraard heb ik daar wel een visie en mening over, maar de klant neemt uiteindelijk de beslissing.

Collectieve pensioencontracten worden volledig door mij geadviseerd en beheert. Daarbij zorg ik er voor dat de werknemers goed op de hoogte worden gebracht wat er is geregeld en welke actie zij zelf nog kunnen nemen.

Tot de mogelijkheden behoort ook dat ik als pensioencoach van de zaak mijn rol oppak richting de werknemer. Dit wordt door werknemers zeer gewaardeerd dat de werkgever betrokken is bij de pensioensituatie van de werknemers.

Waar zorgt Frank voor?

Collectief

Ik zorg voor tevreden werknemers, omdat zij goed op de hoogte zijn van de inhoud van de regeling. En indien gewenst, een persoonlijke financiële foto per werknemer.

Ondernemer zelf

Ik zorg er voor dat u weet wat er geregeld is en of dit voldoende is en bekijk ik de fiscale voordelen. Dit geeft inzicht, overzicht en rust zodat jij als ondernemer kan ondernemen.

Zorg minder

U krijgt uw huidige en toekomstige financiële situatie helder in beeld. Daarna kunt u zelf beslissen welke actie u gaat ondernemen.

Wat ik belangrijk vind is dat een werkgever géén financieel risico loopt met de pensioentoezegging. Ik zorg er voor dat een werkgever met een gerust hart zijn tijd kan besteden aan zijn bedrijf.

Meer over Frank

Wil je meer weten over wie ik ben en wat ik gedaan heb, kijk op mijn LinkedIn-profiel.